davis banner

BiblioVacanța a ajuns la final. Timp de o lună, 40 de copii au citit, s-au jucat și au legat prietenii

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Devenit tradiție și ajuns la o ediție aniversară, cu numărul zece, programul BiblioVacanța a fost derulat de Biblioteca Județeană Satu Mare timp de patru săptămâni și a reunit 40 de copii participanți la diversele și numeroasele activități organizate de bibliotecarii sătmăreni.

Au fost zile frumoase și memorabile, au fost activități prin care copiii participanți au legat prietenii și au cules din înțelepciunea cărților o mulțime de informații și cunoștințe noi, interesante și captivante, prin implicarea lor directă în derularea atelierelor de lectură, a jocurilor și activităților interactive la care au fost provocați. Curioși din fire și foarte isteți, dornici să se implice în activitățile derulate și să-și împărtășească în cadrul grupului opiniile cu privire la activitățile derulate, micii noștri participanți  au făcut ca timpul alocat acestui program să se scurgă pe nesimțite.
Vizionările de filme pentru copii  ne-au determinat să devenim mai empatici cu personajele, să analizăm situații, să trăim emoții puternice și ne-au deschis oportunitatea spre dezbatere și dialog. 
BiblioVacanța din anul acesta s-a încheiat cu o frumoasă paradă a personajelor preferate, completată cu muzică, dans și voie bună, dar și un foarte apreciat moment de karaoke. 
Mulțumiri Zânei Bune Carina pentru brioșe, au fost delicioase! 
Cu gândul la viitoarele proiecte și activități, bibliotecarii le doresc tuturor copiilor ca noul an școlar ce bate la ușă să fie unul rodnic, cu note și calificative maxime în catalog, împliniri și care să-i apropie și mai mult de carte, lectură și bibliotecă.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii