davis banner

Job-uri sezoniere pentru peste 500 de tineri cu vârsta peste 16 ani, vineri, în incinta galeriei Shopping City Satu Mare

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Asociația Acces La Viitor alături de partenerii de proiect  Inspectoratul Școlar Județean Satu Mare, Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Satu Mare și Shopping City Satu Mare vă invită la cea de-a treia ediție 1st JOB  - Cariere Expres pentru Liceenii Sătmăreni - ”Summer Job”. 

Deschiderea evenimentului, are loc vineri, 12 mai 2023, de la ora 14:00, în galeria Shopping City Satu Mare. 
Proiectul îi are în vedere pe tinerii cu vârsta +16 ani, ce vor să fie activi în vacanța de vară și aleg să aplice pentru job-urile sezoniere prezente la târg. Peste 500 de tineri de la 11 licee sătmărene vin la 1st JOB  să ia contact cu cele 17 standuri prezente ce au pentru ei zeci de oferte de job-uri sezoniere și sute de oportunități de carieră. 
Pentru că dorim să le oferim un mediu prietenos, accesibil și eficient, pe lângă interviurile cu angajatorii și discuțiile cu unitățile de învățământ superior participante, tinerii vor avea parte de un program dinamic, cu speakeri motivaționali, trainer și mentori. Momentul are loc, în intervalul orar 14.00-18.00, pe scena ce va fi amplasată în galerie, zona InfoPoint”, este mesajul organizatorilor.
Participarea este gratuită și sunt invitați să participe toți tinerii sătmăreni ce sunt în căutarea unei oportunități de carieră!

 

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii