A început Caravana ”Fii meseriaș!”

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Inspectoratul Școlar Județean Satu Mare, Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională, unitățile de învățământ cu filieră tehnologică ce au în școlarizare învățământ profesional de stat și învățământ dual alături de operatorii economici și organizații non-profit desfășoară, în perioada 18.03-08.06.2024, Caravana „Fii meseriaș!”. 

Caravana își propune informarea elevilor de clasa a VIII-a din județul Satu Mare și a părinților acestora cu privire la posibilitățile de formare în învățământul profesional de stat și dual. 
Caravana „Fii meseriaș!” a debutat  pe data de 18.03.2024, începând cu ora 15.30. Primele activități din cadrul Caravanei se organizează în „Săptămâna meseriilor” în perioada 18-22.03.2024, zilnic între orele 16.00-19.00, în Sala de sport a Liceului Tehnologic „Unio-Traian Vuia”, pe ateliere de lucru specifice meseriilor oferite în formare de către unitățile de învățământ din filiera tehnologică.
 La finalul fiecărei zile activitatea se va încheia cu o tombolă „meseriașă” sponsorizată de către partenerii evenimentului.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii