alegeri locale 2024 pnl adrian cozma 
alegeri locale psd satu mare varianta2
banner udmr alegeri locale 2024 smnews

Medalie de Aur obținută de Luca Mureșan, elev la Colegiul Național „Mihai Eminescu”, la Turneul de Informatică de la Shumen

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Luca Valentin Mureșan, un elev talentat și dedicat de la Colegiul Național „Mihai Eminescu” din Satu Mare, a adus mândrie și prestigiu școlii și țării noastre, câștigând Medalia de Aur la Turneul de Informatică de la Shumen, Bulgaria.

Evenimentul, adresat atât Seniorilor, cât și Juniorilor, s-a desfășurat în perioada 16-21 aprilie 2024 și a reunit cei mai buni tineri programatori. 
Luca a demonstrat nu doar abilități tehnice remarcabile, ci și o determinare și o pasiune deosebite pentru domeniul informaticii, câștigând Medalia de Aur la categoria Juniori. Această performanță excepțională nu face decât să confirme talentul și potențialul său în domeniul informaticii și să îi ofere o recunoaștere pe măsură.
Elev al Colegiului Național „Mihai Eminescu" din Satu Mare, Luca Mureșan este un exemplu de excelență academică și de dedicare față de pasiunea sa pentru informatică. Succesul său la Turneul de Informatică de la Shumen este o recunoaștere binemeritată a muncii sale asidue.
Colegiul Național „Mihai Eminescu” Satu Mare se mândrește cu astfel de elevi talentați și dăruiți.
Elevul Luca Mureșan reprezintă un exemplu demn de urmat pentru ceilalți tineri pasionați de informatică. Victoria sa la Turneul de Informatică de la Shumen este o sursă de inspirație și motivare pentru toți cei care își propun să atingă excelența în acest domeniu.

 

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii