alegeri locale 2024 pnl adrian cozma 
alegeri locale psd satu mare varianta2
banner udmr alegeri locale 2024 smnews

Viitorii liceeni sunt aşteptaţi vineri la Târgul liceelor

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

În perioada 10-14 mai 2024, începând cu ora 10:00, se desfășoară Târgul liceelor la care participă elevii care studiază la școlile din județul Satu Mare. 

Evenimentul face parte din Campania județeană de orientare vocațională a elevilor, „Îmi construiesc viitorul!”, proiect organizat anual de Inspectoratul Școlar Județean Satu Mare și Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională.
Astfel: 
Vineri, 10 mai 2024, începând cu ora 10:00 - Târgul liceelor la care participă elevii care studiază la școlile din municipiul Satu Mare și din împrejurimile acestuia, la Shopping City Satu Mare. 
Se pot vizita standurile liceelor din municipiul Satu Mare și din localitățile Livada, Ardud, Supur, Tarna Mare, Turț și Medieșu Aurit.
Luni, 13 mai 2024, începând cu ora 10:00 - Târgul liceelor la care a participă elevii din școlile orașului Negrești-Oaș și din împrejurimile acestuia, în fața Primăriei din Negrești Oaș, iar dacă plouă în sala de sport a Liceului Teoretic Negrești-Oaș.
Marți, 14 mai 2024, începând cu ora 10:00 - Târgul liceelor la care  participă elevii care studiază la școlile din orașele Carei și Tășnad și din împrejurimile acestora, ȋn centrul orașului – scena ȋn aer liber, iar dacă plouă în sala de sport a Liceului Tehnologic „Iuliu Maniu” Carei.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii