Acțiune de colectare a ghiozdanelor demarată de Caritas Satu Mare

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Caritas organizează o acțiune de colectare de ghiozdane în perioada 28 august – 8 septembrie pentru școlarii de la „Casa Prieteniei”.
Centrul Social Deschis „Casa Prieteniei” al Caritas se ocupă zilnic de 70 de copii. Misiunea asumată a centrului este dezvoltarea abilităților copiilor proveniți din medii sociale defavorizate încât ei să corespundă cerințelor școlare și să poată țină pasul în asimilarea cunoștințelor cu colegii lor de clasă. Oferindu-i ajutor la învățătură, sprijinindu-i în frecventarea școlii și absolvirea claselor, ei primesc o șansă de a deveni membri activi și valoroși ai comunității sătmărene.

Contăm pe ajutorul cetățenilor!
La „Casa Prieteniei” copii sunt preocupați încă de joacă, dar ei sunt deja emoționați de începerea noului an școlar. Cea mai mare problemă în această perioadă reprezintă achiziționarea ghiozdanelor, căci purtându-le zilnic, este important ca acestea să fie pe placul copiilor. În acest sens avem nevoie de ajutorul cetățenilor. Dacă sunt copii școlari în familia dumneavoastră pentru care ați achiziționat deja sau intenționați să cumpărați ghiozdan nou, vă rugăm să nu-l aruncați pe cel vechi, dacă acesta este încă în stare bună, ci donați-l unui școlar de la „Casa Prieteniei”. Un ghiozdan drăguț este o motivație în plus pentru un copilaș să frecventeze școala mai cu drag.
Ghiozdanele pe care doriți să le donați le preluăm la Centrul de Resurse pentru Integrare Socială şi Profesională Satu Mare al Caritas, situat pe strada B. Șt. Delavrancea Nr. 9, în perioada 28 august – 8 septembrie, de luni până vineri între orele 8 și 16.
Vă mulțumim din suflet pentru ajutor!

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii