S-au reluat lucrările la Podul Decebal. Se va lucra și noaptea

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Începând de azi, 7 august, se reiau lucrările la podul Decebal, ținând cont de restricțiile de circulație anunțate inițial.
“Cu toate că, s-au îndepărtat balizele, luni reluăm lucrările pentru că nu mai dorim să amânăm. Dorim să se finalizeze rampele până la începutul anului școlar și având în vedere că este o lucrare dificilă, fiecare zi contează. Știm că se creează disconfort și le cere scuze cetățenilor , dar cred că ne dorim toți finalizarea acestei investiții și implicit remedierea problemelor identificate pe Podul Decebal. Este imperios necesar să finalizăm la termen această lucrare“, a mai spus Kereskényi Gábor.
”În urma discuțiilor repetate din ultimele zile pe care le-am avut cu directorul general al firmei din Sălaj am obținut promisiunea că, începând de luni, numărul de muncitori va fi suplimentat și vor lucra în două schimburi, inclusiv noaptea”, a spus Kereskenyi Gabor.
Vă reamintim că lucrările la pod au fost suspendate, ca urmare a înregistrării temperaturilor ridicate la sfârșitul săptămânii în municipiul Satu Mare.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii