Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
banner draxkmaier satu mare

POLIȚIA ÎN ACȚIUNE - Peste 140 de amenzi aplicate, 8 șoferi au devenit pietoni

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Peste 140 de sancțiuni contravenționale au fost aplicate de polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare, la data de 10 iulie, în cadrul unor acțiuni desfășurate pe raza județului Satu Mare.

Astfel, ieri, 10 iulie, polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat activități pentru depistarea conducătorilor auto care încalcă normele rutiere, ocazie cu care aplicat peste 140 sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 68.400 de lei.

De asemenea, s-a aplicat măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce în cazul a 8 conducători auto și au ridicat 3 certificate de înmatriculare.

Din totalul permiselor de conducere reținute, polițiștii rutieri au aplicat măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce pentru 90 de zile, în cazul a 6 conducători auto cu vârste cuprinse între 35 și 41 de ani, care au fost filmați și înregistrați de aparatul radar rulând cu viteze de la 119 km/h până la 160 km/h, atât în interiorul cât și în afara localităților, de pe raza județului Satu Mare.

Lasă un comentariu

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

energy kids

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii