Polițistul sătmărean Cosmin Andreica, liderul sindicatului poliţiştilor, declarat incompatibil

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Polițistul sătmărean și președintele Sindicatului Polițiștilor Europeni EUROPOL, Cosmin Andreica, a fost declarat incompatibil de Agenția Națională de Integritate (ANI).

Agenția Națională de Integritate îl acuză pe Andreica de faptul că în perioada 14 iunie 2017 – 07 ianuarie 2019 a deținut simultan funcția publică cu statut special (agent de poliție) la Postul de Poliție Comunal Botiz din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare și funcțiile de conducere de director administrativ, respectiv director general adjunct administrativ în cadrul Direcției Administrative din Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 4.

În urmă cu șase ani, Agenția Națională de Integritate a constatat faptul că Andreica Cosmin se afla în stare de incompatibilitate începând cu data de 23 ianuarie 2013, întrucât exercita, simultan, atât funcția de agent principal de poliție în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu-Mare, cât și calitatea de administrator în cadrul „S.C. BOSS SPECIAL SECURITY S.R.L.”(societate comercială ce are ca obiect principal de activitate: activități de protecție și gardă).

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii