Se deschide ștrandul Aquastar

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Începând de vineri, 19 iunie, de la ora 09:00 se deschide parcul acvatic Aquastar, piscinele exterioare, toboganele, terasele, vestiarele, dușurile exterioare și grupurile sanitare exterioare.

Având în vedere faptul că pericolul transmiterii virusului este în continuare destul de ridicat, Aquastar va respecta toate regulile de igienă impuse de către Ministerul Sănătății pentru perioada stării de alertă. 

Conform dispozițiilor aflate în vigoare, la intrare se va face un triaj observaţional, iar accesul clienţilor cu simptome vizibile de infecţie respiratorie va fi interzis. 

Tot la intrarea în incinta complexului și bineînțeles la grupurile sanitare vor exista dispozitive cu produse biocide avizate, necesare dezinfectării mâinilor clienţilor. 

Se va respecta distanța de doi metri între şezlongurile care sunt utilizate de persoane din familii diferite şi, totodată, va fi păstrată distanţa de doi metri atât între clienții care nu fac parte din aceeaşi familie, cât şi de către personalul angajat.

 

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii