davis banner

Un bărbat, de 62 de ani, găsit mort pe o stradă din Satu Mare

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Un bărbat a fost găsit mort, în această dimineață, pe Aleea Neajlov din municipiul Satu Mare, într-o centrală dezafectată. 

Este prima victimă a hipotermiei înregistrată în această iarnă, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare, Paula Gabor.Trupul neînsuflețit a fost găsit, în jurul orei 8,00, de un cetățean care a alertat un polițist care se afla în zonă și care, la rândul său a sunat la 112.

”Din primele date, se pare că nu sunt suspiciuni de omor”, a mai precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Satu Mare, Paula Gabor.

Bărbatul, în vârstă de 62 de ani, era din Viile Satu Mare, iar cauza cea mai probabilă a decesului ar fi fost hipotermia, însă acest lucru se va stabili cu exactitate după efectuarea autopsiei.

La fața locului s-a deplasat un echipaj al Poliției, iar apoi, la solicitarea polițiștilor, a intervenit un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean care a constatat decesul. 

Corpul neînsuflețit al bărbatului a fost transportat la Prosectura Spitalului Județean pentru efectuarea autopsiei. În funcție de rezultatele medicilor legiști, anchetatorii vor determina cauzele exacte care au dus la decesul bărbatului.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii