Angajații companiei DRÄXLMAIER Satu Mare au pregătit surprize pentru copii și tineri din centrele de plasament din județ

În al treilea an consecutiv, colegii din companie au fost invitați să devină ajutoarele lui Moș Crăciun și să contribuie la căldura sărbătorilor de iarnă. Împreună, ei au pregătit peste 145 de pachete de cadouri.

La împachetarea surprizelor au participat multe mâini iscusite, care au strecurat, pe lângă produse, gânduri bune și dragoste pentru cei mici. ”DRÄXLMAIER este o companie de familie și acest lucru definește implicarea în comunitatea din care facem parte. Succesul acțiunii caritabile pe care am organizat-o și în acest an demonstrează că avem alături de noi oameni cu spirit generos și suflet cald, care doresc să fie alături de acești copii în ajun de sărbătoare. Sunt mândru că pot face parte din această frumoasă comunitate de la DRÄXLMAIER”, spune Iuliu Cadar, Director General în cadrul DRÄXLMAIER Satu Mare.

Pachetele au fost livrate la 11 centre din județ de voluntari din rândul angajaților, care au fost primiți cu multă bucurie. Ajutoarele lui Moș Crăciun au primit multe zâmbete și îmbrățișări în semn de mulțumire de la copii.

”Am pregătit multe pachete de cadouri și am ținut mult să pot participa și la împărțirea lor. Am întâlnit copii de toate vârstele. Ne-au primit cu drag și ne-au și colindat, așa cum e obiceiul în această perioadă a anului. Au primit darurile aduse de noi, ajutorii lui "Moș Crăciun" cu mult entuziasm și s-au bucurat enorm de ele. Pentru mine este un sentiment greu de descris. Sunt bucuroasă că am putut face ceva atât de frumos pentru ei”, ne povestește Aliz Spiller, unul dintre voluntarii care au participat și la distribuirea cadourilor.

Copiii de la Centrul Tip Familial ”Orhideea” din Rătești au primit, pe lângă pachetele pregătite de voluntari, un aragaz nou și o mașină de uscat haine.

”Ne bucurăm mult de aceste aparate noi. Ne ajută să le oferim copiilor din centru condiții mai bune. Mulțumim companiei și angajaților pentru generozitate și implicare”, spune domnul Gheorghe Mateoc, coordonatorul centrului.

Fiecare echipă care a livrat pachețele de cadouri la centre s-a întors cu zâmbetul pe buze. Impresionați de experiența trăită, colegii de la DRÄXLMAIER Satu Mare și-au propus să continue tradiția acestor acțiuni. Partenerul companiei în proiect a fost Asociația Culturală pentru Tinerii din Satu Mare.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii