Banner blato Livrare1 

COVID 19 | Patru țări impun restricții pentru români din cauza numărului mare de cazuri

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Numărul cazurilor de coronavirus din România este pe o pantă ascendentă, astfel că românii vor avea restricții în anumite țări din Europa, informează realitatea.net.

Cele patru țări care impun restricți românior sunt Estonia, Danemarca, Malta și Slovacia. 

În Estonia românii pot intra insa trebuie sa stea in izolare timp de 2 saptamani din cauza ratei mari de infectare din tara noastra. Masura este valabila incepand din data de 22 iunie.

Danemarca a deschis de sambata granitele pentru calatorii din cele mai multe tari europene, insa romanii pot sa mearga doar cu anumite restrictii. Ambasada Romaniei din Copenhaga a anuntat ca romanii care vor sa calatoreasca in Danemarca pot face acest lucru doar daca au minimum 6 nopti de cazare rezervate in aceasta tara.

Malta ia masuri de relaxare e la 1 iulie insa nu a inclus pe lista tarilor sigure si Romania. Lista urmeaza sa mai fie actualizata.

Slovacia si-a deschis de asemenea frontierele, insa numai pentru cetatenii din Bulgaria, Cipru, Rep. Ceha, Danemarca, Insulele Feroe, Estonia, Finlanda, Grecia, Croatia, Islanda, Liechtenstein, Lituania, Letonia, Ungaria, Malta, Germania, Norvegia, Austria, Slovenia, Elvetia, Muntenegru, Monaco si Polonia, potrivit Ambasadei Romaniei la Bratislava.

Lasă un comentariu

cbasatumare

Banner Livrare22

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii