Covid-19 | Primăria Carei caută hoteluri pentru cadrele medicale

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Primăria municipiului Carei solicită oferte publice de la operatorii economici care activează în domeniul hotelier, cu sediul pe raza municipiului Carei.

Având în vedere prevederile art. 7 din Ordonanța Militară nr. 4 din 29.03.2020 și Hotărârea Guvernului nr. 201/2020 privind aprobarea normelor metodologice pentru stabilirea cheltuielilor pentru carantină și luarea unor măsuri în domeniul sănătății, precum și pentru alocarea unei sume din Fondul de rezervă bugetară la dispoziția Guvernului, prevăzut în bugetul de stat pe anul 2020, pentru suplimentarea bugetului Ministerului Sănătății, vă invităm să veniți în sprijinul autorităților locale și a personalului medical care este implicat în lupta cu epidemia Covid-19, pentru a se putea asigura protecția maximă a acestora și a familiilor lor.

În acest sens, UAT Municipiului Carei, cu sediul pe str. 1 Decembrie 1918 nr. 40, municipiul Carei, județul Satu Mare, solicită oferte publice de la operatorii economici care activează în domeniul hotelier, cu sediul pe raza municipiului Carei.

Evaluarea acestor oferte va avea în vedere următoarele criterii simple:

  • Spațiile de cazare să fie localizate pe raza municipiului Carei sau în apropiere;
  • Clasificația acestora să fie de minim 3 stele sau fiecare cameră să dispună de grup sanitar propriu;
  • Distanță apropiată față de Spitalul Municipal Carei;

Ofertele se vor depune exclusiv în format electronic, până în data de 06.04.2020 inclusiv, la ora 16.00, la adresa de email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii