Banner blato Livrare1 
banner simple shop

Un bărbat din Tarna Mare s-a ales cu dosar penal. Acuzat că nu a respectat măsura de izolare la domiciliu

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

La nivelul Parchetului de pe lângă Judecătoria Negrești Oaș, a fost înregistrat (08.04.2020 ) dosarul penal având ca obiect săvâșirea infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor, faptă prevăzută și pedepsită de art. 352 alin.2 din C.pen., ca urmare a sesizării din oficiu a organelor de cercetare penală.

  • Astfel, în data de 30.03.2020, organele de poliție din cadrul Post Poliție Comunal Tarna Mare s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că numitul B.V.L. nu a respectat măsura de izolare la domiciliu impusă cu scopul de a preveni și combate răspândirea virusului SARS-COV-2, părăsind locuința fără aprobare”, se arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Judecătoria Negrești-Oaș. 

Urmărirea penală este efectuată de lucrători de poliție judiciară din cadrul Postului de Poliție comunal Tarna Mare, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Negrești Oaș.

Precizăm că activitățile procesuale efectuate în cursul urmăririi penale sunt reglementate de Codul de procedură penală și au drept scop administrarea probatoriului cu respectarea drepturilor și garanțiilor procesuale, precum și a prezumției de nevinovăție.

Citește și Doi oșeni s-au ales cu dosare penale pentru că nu au respectat măsura de izolare la domiciliu
Citește și Dosar penal pentru un negreștean care nu a respectat măsura de izolare la domiciliu

 

Lasă un comentariu

cbasatumare

Banner Livrare22

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii