Banner blato Livrare1 
banner simple shop

Urmările vijeliei: Acoperișuri smulse de vânt și copaci doborâți, în județ

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

În contextul codului portocaliu de vânt puternic valabil în această după-masă în județul Satu Mare, pompierii au fost solicitați să intervină în mai multe locații în care vântul a produs pagube.

Astfel, pompierii au intervenit pentru degajarea unui acoperiș desprins de pe un bloc situat pe strada Botizului; la acoperișul unei case de locuit pe pe strada Kendi, dar și pe strada Stupilor unde o bucată de acoperiș a căzut peste firele de curent.

De asemenea, pompierii au intervenit pe Aleea Humulești unde vântul a doborât un copac căzut pe pietonală, pe strada Lazarului unde un brad a căzut pe carosabil, precum și pe Drumul Careiului unde vântul a desprins de pe bloc o antenă. 

De asemenea, un acoperiș a fost desprins de pe un bloc situat pe B-dul Vasile Lucaciu; o bucată de acoperiș a căzut pe trotuar, iar un acoperiș a fost desprins parțial pe Drumul Careiului și pe strada Brașov.

Nu au fost înregistrate victime sau pagube materiale.

ANM a emis azi, în intervalul orar 16:30-17:30, cod portocaliu de vijelie valabil pentru zona joasă, vânt în rafale de 85-95 km/h.

 

Lasă un comentariu

cbasatumare

Banner Livrare22

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii