FOTO | O casă din Vama a luat foc, în urma unui scurtcircuit electric

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Ieri seară, în jurul orei 23:15, dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Someș” al județului Satu Mare a fost alertat cu privire la izbucnirea unui incendiu la o casă de locuit din localitatea Vama.

La fața locului s-au deplasat 13 pompieri militari din cadrul Secției de Pompieri Negrești Oaș cu două autospeciale de stingere. Până la sosirea forțelor profesioniste, câțiva localnici au început stingerea incendiului cu mijloace manuale.

 

La momentul sosirii pompierilor, incendiul se manifesta cu flacără la podul imobilului și la trei încăperi. Pompierii au intervenit prompt pentru localizarea și lichidarea incendiului reușind să protejeze celelalte încăperi. Din fericire, nu au fost înregistrate victime, persoanele surprinse de incendiu reușind să se evacueze la timp.

 

Cercetările efectuate la fața locului au indicat faptul că incendiul a fost provocat, cel mai probabil, de un scurtcircuit la un cablu electric defect sau neizolat corespunzător de la nivelul acoperișului.

 

Ca urmare a producerii evenimentului au ars în întregime: aproximativ 150 mp de acoperiș, bunurile din interiorul celor 3 încăperi cuprinse de incendiu și s-au degradat toate încăperile locuinței.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii