Banner blato Livrare1 
banner simple shop

Campania Autonet Import - “Mobilitate pentru eroi” - a ajuns la final

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

La începutul lunii aprilie, Autonet Import împreună cu furnizorii săi strategici și parteneri din șase rețele de service, au inițiat campania “Mobilitate pentru eroi”, prin intermediul căreia au pus umărul la menținerea mobilității eroilor din prima linie a luptei împotriva Covid-19.

Odată cu încheierea lunii mai, campania a ajuns la final, iar bilanțul arată aprecierea de care s-a bucurat acțiunea în rândul celor cărora le-a fost dedicată.

În total, au fost realizate 432 de lucrări pe un număr de 284 de vehicule de intervenție, autospeciale și vehicule de suport, în 20 de județe din țara noastră. Autoritățile implicate în reducerea efectelor pandemiei au ales să beneficieze de avantajele oferite de “Mobilitate pentru eroi”, astfel că 33% dintre vehiculele reparate sunt ambulanțe, 24% aparțin Inspectoratului pentru Situații de Urgență, iar 43% sunt utilizate de către Poliție și Jandarmerie.

mobilitate pentru eroi1

Autonet Import mulțumește tuturor furnizorilor și partenerilor săi implicați în această campanie de solidaritate față de eroii din linia întâi. Suntem mândri că, împreună, am contribuit la eforturile de combatere a efectelor coronavirusului și, deși amenințarea nu a dispărut, suntem increzători că vom trece cu bine și prin această încercare.

Partenerii Autonet în această inițiativă au fost: Bosch, Castrol, Lemförder, Mahle, Mobil, Monroe, NGK, Osram, Schaeffler, TRW și Varta, precum și membrii rețelelor de service Auto Check Center, AutoCrew, Automeister, Bosch Car Service, CarXpert și PointS.

mobilitate pentru eroi2

Lasă un comentariu

cbasatumare

Banner Livrare22

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii