Banner blato Livrare1 

Un minor algerian a încercat să treacă ilegal frontiera

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Polițiștii de frontieră au depistat și reținut un cetățean din Algeria care nu-și justifica prezența în zona de frontieră. Acesta a fost preluat Biroului pentru Imigrări Satu Mare.

În data de 5 decembrie a.c., lucrători din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Halmeu au declanșat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii migrației ilegale, în zona de responsabilitate. 

Astfel, în jurul orei 23:00, polițiștii de frontieră au depistat, într-o parcare aflată la limita dintre localitățile Halmeu și Turulung, județul Satu Mare, un cetățean străin. Bărbatul în cauză nu își justificau prezența în zona de frontieră și nu avea documente de identitate asupra lui, fapt pentru care a fost condus la sediul sectorului în vederea continuării cercetărilor.

În cadrul verificărilor preliminare, polițiștii de frontieră au stabilit că bărbatul este cetățean din Algeria, în vârste de 16 ani.

În cauză, polițiștii de frontieră efectuează verificări pentru stabilirea împrejurărilor în care a ajuns în zonă, iar cetățeanul algerian a fost preluat de reprezentanții Biroului pentru Imigrări Satu Mare, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Lasă un comentariu

cbasatumare

Banner Livrare22

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii