Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
banner draxkmaier satu mare

Primarul Coica a acceptat amânarea ședinței de buget, la propunerea consilierii UDMR şi PNL

O parte a consilierilor locali UDMR şi PNL alături de conducerea organizaţiilor locale,
Kereskenyi Gabor și Romeo Pop, au susținut o declarație de presă prin care au cerut public amânarea pe ziua de vineri a şedinţei de Consiliu Local programată mâine.
Aceștia susțin că mâine, în cadrul ședinței extraordinare, unul dintre punctele de pe ordinea de zi îl reprezintă bugetul municipiului Satu Mare pe anul 2016, și că nu au reușit să studieze capitolele bugetului deoarece au primit documentele în cursul zilei de joi.
  • ”Dorim ca bugetul municipiului să fie unul transparent, cu prespective pentru locuitorii municipiului Satu Mare și în primul rând să fie un buget realist. Având în vedere că materialele în legătură cu bugetul municipiului au fost transmise consilierilor locali în după- masa zilei de 28 ianuarie și colegii noștri consilieri nu au avut la dispoziție timp suficient să studieze, să analizeze acest buget, am hotărât și solicităm împreună cu colegii, solictăm în public domnului primar amânarea ședinței de mâine, pe data de 5 februarie, vineri. Fugitiv, așa, cum am văzut proiectul bugetului, am constatat lipsa de viziune a conducerii municipiului și bineînțeles, noi și colegii din PNL nu vrem ca acest buget să fie de pomană electorală”, a declarat deputatul Kereskenyi Gabor.
Consilierul liberal Adrian Albu a menționat că prin această declarație în presă, cei prezenți au dorit să sublinieze nemulţumirea lor faţă de lipsa de transparenţă şi de comunicare din partea Executivului, explicând că puteau solicita amânarea direct de la primarul Dorel Coica sau puteau propune amânarea proiectului de pe ordinea de zi chiar în plenul şedinţei de mâine.

În replică, primarul Dorel Coica a transmis consilierilor locali UDMR și PNL că acceptă amânarea ședinței programată mâine (numărul consilierilor locali UDMR și PNL fiind majoritar, iar fără votul lor, proiectul de hotărâre nu ar trece), însă a atras atenția că din acest motiv se va amâna și plata salariilor și orice altfel de plăți pe care le face Primăria municipiului.

Lasă un comentariu

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

energy kids

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii