gotec

Aproape 1700 de sătmăreni s-au vaccinat în cadrul primei ediții a Maratonului Vaccinării

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Prima ediție a Maratonului Vaccinării la Satu Mare s-a încheiat. Aproape 1700 de  sătmăreni s-au vaccinat, fără programare, doar cu buletinul în cadrul centrului organizat în parcarea Shopping City Satu Mare.

Prezent la evenimentul de bilanț, prefectul Altfatter Tamas, alături de subprefecții  Lavinia Kiss și Radu Bud,  și de directorul executiv al Direcției de Sănătate Publică Satu Mare, dr. Macrina Mihai  s-a declarat extrem de mulțumit de rezultat și a transmis în primul rând sătmărenilor toată gratitudinea și recunoștința  pentru civism, pentru că au dovedit că doresc să închidem cât mai repede acest capitol frustrant al existenței noastre, cu restricții și limitări impuse de lupta cu coronavirusul. Sătmărenii au înțeles că vaccinarea este singura  cale, rapidă și facilă de a ieși din pandemie, fără riscuri și fără a trebui să trecem  prin boală. 

Pe baza rezultatelor obținute și a interesului deosebit manifestat, săptămâna viitoare, de vineri, 14 mai, ora 14,00, până duminică, 16 mai, ora 20,00, Maratonul Vaccinării Satu Mare continuă, sătmărenii fiind  așteptați în aceleași condiții, în aceeași locație pentru vaccinare. 

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii