Banner blato Livrare1 
banner simple shop

Ajutoare pentru cei 250 de locuitori din Rătești și Giungi afectați de inundații

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

În contextul situației tragice din localitățile Rătești și Giungi, unde s-a ajuns pe fondul inundadțiilor din data de 14.05.2021, Clubul Lion’s Someș SM și LEO Satu Mare au alocat un grant de 18.920 lei pentru a veni în sprijinul a 250 de persoane din comunitățile afectate, 190 de adulți și 60 de copii. 

Acțiunea de predare a produselor se va face în cursul zilei de azi, de la ora 16:00, la punctul de întâlnire (Centrul Comercial Aushopping Satu Mare), de unde se va porni spre Rătești. 

”Am reușit să ne mobilizăm pentru a face pachetele împreună cu echipa de tineri de la LEO Omega SM, reușind să asigurăm 4 mii de litrii de apă potabilă, sute de pături și pachete consistente de hrană. Mulțumirile noastre se îndreaptă spre colegul nostru, Criastian Talian și Liceului German Johann Ettinger ce asigură câte un microbus pentru a distribui produsele.  

Deoarece unde sunt mulți puterea crește, în derularea acestui proiect, suntem susținuți și de către colegii noștri, de la Lions Club Cosmopolitan București, ce ne asistă în cumpărarea de articole de igienă personală pentru 430 de persoane, în valoare de 5160 lei, respectiv articole pentru 60 de copii (pampers și cremă), în valoare de 2400 lei”, potrivit celor declarate de Renato Crîșmar, președinte LEO Omega SM, coordonator proiect SM.

 

„O comunitate unită, este o comunitate prosperă! Din punctul nostru de vedere, este de o stringentă necesitate să ne arătăm a fi alături de persoanele din comunitățile defavorizate sau afectate de situații intempestive, cum e situația de față. Este un real privilegiu să pot coordona astfel de demersuri civice, deoarece împreună cu echipa de tineri de la LEO SM, putem oferi cel mai puternic exemplu de solidaritate. Împreună cu o echipă minunată, am reușit să construim conținutul pachetelor, să evaluăm cele mai oportune oferte calitate-preț, respectiv centraliazrea tuturor produselor. Consider că astfel de demersuri ne țin ancorați în viața civică din societate, iar provomarea acestor proiecte reușesc să inspire mai departe pe ceilalți membrii ai comunității”, potrivit celor declarate de Renato Crîșmar.

 

 

Proiectul în cifre: 

26.480 Ron // 160 de adulți // 90 de copilași // 20 de tineri voluntari // 2 localități // O lume mai bună! 

1.500 conserve de  carne 

2.250 kg de produse neperisabile 

2.000 de dulciuri și ronțăieli pentru copii

250 litri de ulei 

1.000 de conserve de pateu 

articole de igiena personala pentru 430 persoane

pampers și cremă pentru 60 de copii

 

Lasă un comentariu

cbasatumare

Banner Livrare22

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii