Banner blato Livrare1 

În Vama Petea sunt deschise toate arterele. Se lucrează la capacitate maximă

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

În acest weekend și ținând cont că suntem în plin sezon estival, în prezent se înregistrează un trafic crescut în Punctul de Trecere a Frontierei Petea.

Au fost dispuse măsurile aflate în competenţa instituţiei pentru fluidizarea traficului de persoane şi mijloace de transport. Astfel, a fost suplimentat personalul Poliţiei de Frontieră care îşi desfăşoară activitatea la controlul documentelor și arterele de control până la capacitatea maximă permisă de infrastructura punctului.

Se menține legătura permanent cu autoritățile de frontieră vecine, astfel încât controlul de frontieră să se desfășoare cu operativitate.

În prezent, în  PTF Petea, se lucrează pe șase artere pe sensul de ieșire din România, respectiv pe cinci artere pe cel de intrare. Pentru evitarea supraaglomerării unor puncte de trecere a frontierei româno-ungare, recomandăm participanților la traficul transfrontalier consultarea aplicației Trafic Online de site-ul Poliției de Frontieră Române și utilizarea tuturor punctelor de trecere a frontierei deschise în regim internațional la granița cu Ungaria, respectiv:

pe raza jud. Arad: P.T.F. Turnu, P.T.F. Vărşand;

pe raza jud. Bihor: P.T.F. Salonta, P.T.F. Borş, P.T.F. Borş II, P.T.F. Valea lui Mihai, P.T.F. Săcuieni;

pe raza jud. Satu Mare: P.T.F. Urziceni, P.T.F. Petea;

pe raza jud. Timiş: P.T.F. Cenad.

Lasă un comentariu

cbasatumare

Banner Livrare22

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii