Piața de Vechituri își redeschide porțile

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Duminică, 24 octombrie, Piața de Vechituri își deschide porțile.

Duminică, 24 octombrie, Piața de Vechituri își deschide porțile! Atât vânzătorii, cât și cumpărătorii vor avea parte de condiții mai bune: un platou generos pentru amplasarea meselor, care a fost reabilitat, rețea nouă de iluminat și rețea de canalizare, precum și mese noi.

În viitorul apropiat, Primăria Municipiului Satu Mare şi Administraţia Domeniului Public vor da utilitate pieţei şi în afara programului destinat comerţului de vechituri prin organizarea unor evenimente și expoziții cu vânzare. 

”Am finalizat lucrările de modernizare a Pieței de Vechituri, un loc important pentru cei care fac comerț ambulant, un spațiu care a necesitat lucrări importante de reparații, introducerea rețelei de canalizare și a iluminatului public. Începând de duminică, piața își deschide porțile pentru toți sătmărenii. Urmează să organizăm aici și diverse expoziții și evenimente, astfel încât spațiul generos pe care l-am reabilitat să fie folosit și în afara programului destinat comerțului”, a transmis primarul Kereskényi Gábor.

piata vechituri

 

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii