Sătmărean (39 ani) prins drogat la volan. Alți trei tineri cercetați pentru producerea, fabricarea și extragerea de droguri de risc

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare continuă activitățile specifice pentru prevenirea și combaterea consumului, respectiv deținerii de droguri și alte substanțe interzise de lege.

Polițiștii sătmăreni, prin efective mărite, din cadrul tuturor structurilor sale, acționează, prompt pentru soluționarea evenimentelor de pe raza municipiului, pentru asigurarea și menținerea unui climat de siguranță, raportat la traficul rutier existent.
Astfel, în cadrul activităților desfășurate, polițiștii rutieri au identificat, în trafic, un bărbat, de 39 ani, din județul Satu Mare, aflat la volanul unui autoturism, sub influența substanței psihoactive Cocaină (COC). 
Verificările în cauză continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența substanțelor interzise.
  • De asemenea, polițiștii din structurile de ordine publică au depistat în municipiul Satu Mare, un tânăr, de 19 ani, din Satu Mare, care avea asupra sa, într-un plic transparent, o substanță sub formă de pulbere maro-verzuie, asimilată drogurilor. Substanța în cauză a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor și documentării întregii activități infracționale.
  •  Totodată, polițiștii au identificat  în municipiul Satu Mare, doi tineri, de 20, respectiv 22 de ani, ambii  Satu Mare, având asupra lor o râșniță care prezenta resturi de materii vegetale, aceasta fiind ridicată, în vederea continuării cercetărilor și documentării întregii activități infracționale.
În ambele cauze, cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ”cultivarea, producerea, fabricarea, experimentarea, extragerea, prepararea, transformarea, cumpărarea sau deținerea de droguri de risc pentru consum propriu, fără drept".
 

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii