Cuplurile de diamant și aur, premiate de conducerea Primăriei Satu Mare

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Primarul municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor, a premiat astăzi cuplurile care aniversează 50, respectiv 60 de ani de căsătorie.  

Premierea a avut loc în Grădina Romei.
Primarul a oferit cuplurilor diplome de fidelitate şi un premiu în bani pentru fiecare familie, felicitând-i pe cei care au fost prezenți la festivitatea de premiere.
Au fost premiate 43 de cupluri care au împlinit 50 ani de căsătorie și 9 cupluri care au împlinit 60 ani de căsătorie.

”Premiul pe care îl primiți astăzi din partea noastră este un gest simbolic, o modalitate de a vă mulțumi, în numele comunității noastre, pentru contribuția pe care ați avut-o și o aveți la ceea ce înseamnă astăzi municipiul Satu Mare. De asemenea, aceasta este o formă de apreciere pentru că promovați valorile familiei și sunteți un model pentru tânăra generație. Pentru că Dumneavoastră sunteți un model pentru noi, cei mai tineri, care poate nu întotdeauna prețuim așa cum se cuvine acestă instituție, Familia! Vă doresc multă sănătate și multe bucurii! La mulți ani!”, a transmis primarul Kereskényi Gábor.

În anul 2021 conducerea Primăriei a premiat 174 de cupluri care au aniversat 50 și 60 de ani de căsătorie. Premierea este o tradiție pe care Primăria Municipiului Satu Mare și Consiliul Local doresc să o continue și pe viitor.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii