Supermarket din Satu Mare amendat cu 2.400 lei de inspectorii DSVSA 

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Inspectorii Direcției Sanitare Veterinare și pentru Siguranța  Alimentelor (DSVSA) Satu Mare au realizat în urtima săptămână 90 acțiuni de control.

Verificările au vizat unități de abatorizare, unități de procesare carne și lapte, unități catering depozite alimentare,  supermarketuri, piețe agroalimentare, centre de colectare a laptelui materie primă, automate de lapte, unități alimentație publică, baruri, brutării, laboratoare de cofetărie, magazine alimentare și de legume fructe.

În urma acestor controale a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2.400 lei un Supermarket din localitatea Satu Mare pentru neîndeplinirea dispoziției oficiale stabilită de autoritatea sanitară veterinară și pentru siguranța alimentelor de a distruge un produs care nu este sigur sau este impropriu pentru consum uman.

”DSVSA Satu Mare va continua acțiunile de verificare aunităților de alimentație publica și a unităților care desfac produse alimentare de origine animală și non animală de pe raza localităților balneare și a zonelor de agrement, precum și a tuturor pensiunilor de pe raza județului. Aceaste acțiuni vor cuprinde și restaurantele și sălile de evenimente, care organizează în perioadă următoare nunți, banchete, boteze, precum și alte evenimente, pentru a pre întimpina apariția unor evenimente nedorite”, a transmis DSVSA Satu Mare.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii