davis banner

Oferta pentru parcarea subterană din Piața Libertății, respinsă ca neconformă. Primăria dă vina pe politicienii iresponsabili

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Oferta firmei Dacia SRL depusă la licitația organizată pentru parcarea subterană din Piața Libertății a fost respinsă ca neconformă deoarece ofertantul nu a putut să garanteze, din cauza piedicilor puse de politicieni iresponsabili, că se va încadra în termenul de execuție solicitat de Primăria Satu Mare (31 noiembrie 2023).

Pentru conducerea Primăriei Satu Mare interesele orașului sunt mai presus de orice, proiectul privind reabilitarea Centrului Vechi este prioritar!

Satu Mare pierde o investiție privată de 20 milioane lei, pierde 111 locuri de parcare în zona centrală, care s-ar fi adăugat locurilor de parcare ce vor fi construite de municipalitate.

O problemă administrativă a fost transformată artificial în una politică, cea mai bună dovadă că demersul Primăriei a fost unul corect este faptul că Prefectura Satu Mare a eliberat avizul de legalitate pentru hotărârile Consiliului Local privind parcarea subterană din Piața Libertății  

Cei care au provocat scandal, o vor face în continuare. Pentru că doresc ca Satu Mare să revină la perioada de stagnare, de regres. 

”Nu doresc să pun în pericol un proiect atât de important pentru municipiul Satu Mare cum este reabilitarea Centrului Vechi al municipiului Satu Mare. Sunt mulți care și-ar dori asta, chiar dacă cei care ar avea de suferit ar fi sătmărenii și nu acești politicieni populiști și incompetenți. Cei care s-au opus proiectului privind parcarea subterană din Piața Libertății au arătat opiniei publice cum ar guverna dacă ar ajunge la conducere: alungând investitorii, respingând orice proiect din care nu au ceva personal de câștigat”, a declarat primarul Gábor Kereskényi.

Satu Mare trebuie să meargă doar înainte!

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii