Incendiu la o casă de pe strada Careiului

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Astăzi, la ora 16:17, Inspectoratul pentru Situații de Urgență "Someș " Satu Mare, a fost alertat să intervină la stingerea  unui incendiu la hornul unei case de locuit de pe strada Careiului.

La locul intervenției s-a deplasat Inspectorul șef al Unității împreună cu nouă cadre militare cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă.

La sosirea fortelor de intervenție, focul ardea mocnit în jurul hornului casei de locuit, acesta fiind ulterior lichidat de către echipajele de pompieri, evitandu-se astfel limitarea propagării incendiului la acoperiș și anexele din vecinătate.

 

Recomandările pompierilor sătmăreni cu privire la măsurile de prevenire premergatoare sezonului rece, referitor la utilizarea coșului pentru evacuarea fumului:
  • coşurile, burlanele şi canalele de fum vor fi curăţate obligatoriu;
  • în podul casei, coşul de fum va fi tencuit, pentru a nu prezenta fisuri prin care scânteile să se răspândească şi să constituie surse de aprindere;
  • coşurile, burlanele şi canalele de fum vor fi izolate faţă de elementele combustibile ale pereţilor, planşeelor şi acoperişurilor.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii