Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Tivadar Ildiko, noul director al Agenţiei Judeţene pentru Plăţi şi Inspecţie Socială Satu Mare

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială are de azi un nou director, după pensionarea lui Bartoș Vartolomeu.
Prefectul judeţului Satu Mare, Radu Bud, a dat azi citire deciziei de încetare de drept a raportului de serviciu al domnului Bartoş Vartolomeu, după care a citit decizia prin care Tivadar Ildiko este împuternicită să exercite temporar atribuţiile şi responsabilităţile de conducere ale Agenţiei Judeţene pentru Plăţi şi Inspecţie Socială Satu Mare.
”Prin decizia nr. 145 din data de 03.05.2016 a conducerii Agenţiei Naţionale pentru Plăţi şi Inspecţie Socială începând din data de 06.05.2016 se constată încetarea de drept a raportului de serviciu al domnului Bartoş Vartolomeu, director executiv al Agenţiei Judeţene pentru Plăţi şi Inspecţie Socială Satu Mare, ca urmare a îndeplinirii cumulative a condiţiilor de vârstă standard şi a stagiului minim de cotizare pentru pensionare. Prin Decizia nr. 146 din data de 03.05.2016 a a conducerii Agenţiei Naţionale pentru Plăţi şi Inspecţie Socială cu data de 06.05.2016 doamna Ildiko Tivadar, şef Serviciu în cadrul A.J.P.I.S. Satu Mare, este împuternicită să exercite temporar atribuţiile şi responsabilităţile de conducere ale Agenţiei Judeţene pentru Plăţi şi Inspecţie Socială Satu Mare, cu delegarea dreptului de semnătură pentru funcţia de director executiv şi delegarea calităţii de ordonator terţiar de credite, în condiţiile legii.
Prefectul Radu Bud i-a mulţumit domnului Bartoş Vartolomeu pentru cei 39 de ani de activitate în domeniul social, iar doamnei Tivadar Ildiko i-a urat succes în noua funcţie”, se arată în comunicatul de presă al Prefecturii.

Lasă un comentariu

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

energy kardio club iunie 2019

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii