davis banner

Anchetă la Spital în cazul decesului Ștefaniei | Aproape 160 de angajați ai spitalului oferă informații comisiei de disciplină, în timp ce medicul acuzat refuză să vorbească

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Managerul Spitalului Județean de Urgență Satu Mare Adrian Marc a dat asigurări că se fac toate demersurile necesare pentru elucidarea modului în care a decedat adolescenta Ștefania (15 ani) și tragerea la răspundere a celor ce se fac vinovați de acest lucru.

În acest sens se derulează două anchete la nivelul unității medicale. Comisia de disciplină strânge declarații legate de incident de la 157 de persoane (medici, asistente, infirmiere, brancardieri) și analizează cele trei plângeri depuse în scris vizavi de acest medic.
Până în prezent, medicul care a consultat-o pe Ștefania nu a dat curs citărilor de a-și prezenta punctul său de vedere în fața comisiilor, acesta aflându-se în prezent în ”imposibilitate temporară de muncă”.
”Aceasta nu poate fi un refugiu la nesfârșit”, a spus Adrian Marc, precizând că, din punct de vedere juridic, este important ca și medicul să își expună punctele de vedere în fața comisiilor.
Vă reamintim că la sfârșitul lunii ianuarie, sute de oameni au protestat în fața Unității de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Satu Mare, după ce în cursul zilei de 18 ianuarie o adolescentă de 15 ani a decedat. Oamenii au cerut demiterea medicului vinovat. 

 

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii