pnl alegeri parlamentare 2020

Conducere nouă la organizația municipală a PNL Satu Mare

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Liberalul Romeo Pop este noul președinte interimar  al organizației municipale a PNL  Satu Mare este anunțul făcut azi de către președintele PNL Satu Mare, Adrian Cozma.

Și în Carei, Negrești Oaș și Tășnad vor fi numiri noi pe funcțiile de conducere.

”Peste tot unde lucrurile nu au mers bine și nu s-a făcut performanță se va numi o nouă conducere” a subliniat Adrian Cozma.

PNL Satu Mare este cel mai puternic partid din județ, cu 23 de primării. Conducerea PNL Satu Mare are în vedere negocieri cu UDMR, atât la Consiliul Județean, cât și la Primăria municipiului, pentru funcțiile de vicepreședinte, respectiv viceprimar.

”Scopul este acela de a realiza ceva pentru județul Satu Mare și pentru sătmăreni, și nu de a căuta locuri de muncă” – a spus Cozma.

Noul președinte interimar al organizației municipale a PNL Satu Mare, Romeo Pop, a mulțumit conducerii pentru încrederea acordată.

Mi-am făcut datoria la Consiliul Local. Am să rămân același om deschis, ancorat la realitățile Sătmarului. Voi rămâne la fel de transparent. PNL va da dovadă de o abordare corectă cu societatea civilă” a spus Romeo Pop care îndeamnă cetățenii să meargă la vot deoarece este nevoie de o altă structură a Parlamentului, un alt gen de oameni.

Mersul la vor reprezintă o obligație civică a reaminti liberalul Pop, care susține că urmează o campanie destul de grea.

Lasă un comentariu

cbasatumare

Banner Livrare22

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii