Banner blato Livrare1 
banner simple shop

Prefecții județelor Satu Mare și Maramureș au întreprins o vizită la UAC Europe din Dumbrăvița

Prefectul județului Maramureș, Sebastian Mihai Lupuț, a primit joi, 12 mai, vizita omologului său din Satu Mare, Radu Bud.
Împreună s-au deplasat în comuna Dumbrăvița, unde, alături de Jon Kevin Loebbaka, președintele Universal Alloy Corporation Europe, de Daniel Vărzaru, director financiar al aceleiași companii, și de Felician Ciceu, primarul localității, au vizitat halele unității. Motivul vizitei îl reprezintă faptul că Grupul de firme din care face parte si UAC Europe urmează să deschidă o nouă unitate în județul Satu Mare, la Medieșu Aurit. În acest moment, compania are peste 1.000 de angajați din zona Dumbrăvița și nu numai, și în curând va construi o nouă fabrică în Tăuții Măgherăuș, în zona aeroportului.
După vizitarea sediului de la Dumbrăvița, prefectul Sebastian Mihai Lupuț a declarat: “Sunt impresionat de ceea ce am văzut aici, de înalta tehnologie folosită și de condițiile de muncă oferite angajaților. Felicit UAC Europe pentru performanțele obținute și mă bucur că această companie se va extinde, în viitorul apropiat, atât în județul nostru, cât și în cel vecin.”

Lasă un comentariu

cbasatumare

Banner Livrare22

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii