Țigări ascunse sub o pătură, descoperite într-un autoturism, în Satu Mare

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Poliţiştii de frontieră sătmăreni au descoperit, într-un autoturism oprit în trafic, 1.050 pachete de țigări, pentru care șoferul nu a putut prezenta documente justificative. Țigările au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Ieri, 21 aprilie a.c., polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Satu Mare au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii contrabandei cu țigări în zona de responsabilitate.
 
Astfel, la ora 15.30 pe o stradă din municipiul Satu Mare au oprit pentru control un autoturism înmatriculat în România. Mașina era condusă de un bărbat în vârstă de 36 de ani, din județul Satu Mare, având ca pasager un alt cetățean român.
 
La controlul autoturismului, polițiștii de frontieră au descoperit în portbagajul acestuia două colete ce conțin țigări, acoperite cu o pătură. Având în vedere cele constatate, persoanele și autoturismul au fost conduse la sediul STPF Satu Mare, unde în urma inventarierii a rezultat cantitatea de 1.050 pachete de țigări de proveniență Duty Free. Întreaga cantitate de țigări, în valoare de 12.585 lei a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor.
 
În cauză, polițiștii de frontieră sătmăreni au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de deținere de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false, peste limitele prevăzute de lege.

 

 

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii