Un bărbat din Moftinu Mare, sub un cont fals de femeie, a șantajat un bărbat din Botiz pentru a nu publica imagini care l-ar fi surprins în ipostaze explicite sexual

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Polițiștii sătmăreni au luat măsura reținerii pentru 24 de ore față de o persoană bănuită de săvârșirea mai multor infracțiuni. 

În urma verificărilor efectuate, precum și a măsurilor investigative întreprinse, polițiștii au constatat faptul că, în perioada 2022-2023, un bărbat de 33 de ani, din localitatea Moftinu Mare, și-ar fi creat pe o rețea de socializare mai multe conturi sub o identitate falsă, folosind nume și poze care ar putea fi atribuite doar unei persoane de sex feminin. 
 
Ulterior, profitând de identitatea creată, persoana în cauză ar fi solicitat și primit, de la un bărbat de 39 de ani, din Botiz, suma de 15.000 de euro, pentru a nu publica imagini care l-ar fi surprins pe acesta în ipostaze explicite sexual.
 
Chiar și în aceste condiții, persoana bănuită ar fi transmis imaginile respective cunoscuților victimei.
 
Față de bărbatul de 33 de ani, a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, fiind depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare.
 
În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de șantaj, violarea vieții private și înșelăciune.

 

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii