davis banner

Mai multe produse Nestle, retrase de la raft

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Nestle România a retras și rechemat de pe piață, începând cu 8 septembrie, mai multe loturi din gama KitKat care nu prezentau etichetă în limba română, în condițiile în care produsele conțineau alergeni. 

În ultimele trei zile au fost retrase de la raft mai multe loturi de KitKat Pops Hazelnut and Cocoa Nibs. Producătorul asigură că este sunt sigure pentru consum, cu excepția persoanelor alergice la alune.
„Produsul este sigur pentru consum, cu excepția persoanelor alergice la alune. Persoanele care au achizitionat produsul il pot returna la Serviciul Clienti din magazinul de unde l-au cumparat si vor primi înapoi contravaloarea acestuia. Este necesara prezentarea bonului fiscal.
Este afectat doar produsul avand detaliile de mai jos: Nume produs pe etichetă: KitKat Pops Hazelnut and Cocoa Nibs Producător: Nestlé Bulgaria Nr.lot: 30300457 și expirării: 12/2023 Detaliu diferențiator: fără limba română pe ambalaj”, se arată în comunicatul publicat de ANSVSA.
Un alt produs retras din Auchan, Cora, și Mega image, de la începutul lunii septembrie, este KitKat Pops Peanut & Corn 110g.
„Produsul este sigur pentru consum, cu excepția persoanelor alergice la arahide, deoarece acesta conține în rețetă pastă de arahide. Persoanele care sunt alergice la arahide nu trebuie să consume produsul” potrivit ANSVSA.
Pentru a primi contravaloarea produsului, cumpărătorii sunt rugaţi să păstreze produsul şi să contacteze compania, la 0800 863 785 – de luni până vineri între orele 08:00 – 21:00 sau pe e-mail la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii