UNIȚI ÎN FAPTE BUNE! Spectacol dedicat Zilei Naționale a României 

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Peste 60 de cadre militare ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Someș” al județului Satu Mare, au participat onorate la cea de a IV- a ediție a spectacolului caritabil „Uniți în fapte bune!” care a avut loc pe data de  29 noiembrie 2023  la Filarmonica de Stat „Dinu Lipatti” Satu Mare.

Ideea acestei gale a pornit în anul 2018 la propunerea structurilor Ministerului Afacerilor Interne.

uniti in fapte bune 1

Pompieri, polițiști, jandarmi, polițiști de frontieră și de penitenciare, militari din cadrul structurilor M.Ap.N, și ai altor structuri ale sistemului Național de Ordine și Siguranță Publică au îmbrăcat ținuta de ceremonie și au făcut ca sala Filarmonicii de Stat “Dinu Lipatti”, Satu Mare să devină neîncăpătoare.

uniti in fapte bune 2

Pe scenă au evoluat: Sorin Buc din cadrul IJJ Satu Mare, Maria Mihali - Achim - I.T.P.F Sighetu Marmației, Călin Borșe - instrumental taragot, Corul reunit al structurilor (I.J.J., I.P.J.,I.S.U., Penitenciar, B.52 Ge., C.M.J. SM), Corul Inspectoratului Teritorial al Poliției  de Frontieră, Sighetu Marmației, Elevii Școlii de Canto MT Creative Art Studio.

Suma strânsă din donațiile benevole ale militarilor și ale oficialităților vine în sprijinul Centrului de zi „Sfânta Tatiana”, a cărui principală activitate este educația și prevenirea abandonului școlar.

uniti in fapte bune 3

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii