Scandalgii încătușați de jandarmii sătmăreni

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

În weekend, jandarmii au aplicat 23 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 12.500 de lei, vizând în principal tulburarea ordinii și liniștii publice, consumul de băuturi alcoolice în locuri publice, provocarea de scandal, adresarea de injurii, precum și alte fapte prevăzute de legislația în vigoare.

O situație mai deosebită a avut loc în Grădina Romei, unde jandarmii  au surprins 2 bărbați care au provocat scandal, degenerat într-o altercație fizică. Patrula de jandarmi a încercat să-i liniștească pe cei doi bărbați, dar întrucât erau recalcitranți au fost încătușati. 
În timpul conducerii celor doi la autospeciala Jandarmeriei, pentru luarea măsurilor legale, un al treilea bărbat a intervenit încercând să-i împiedice pe jandarmi să ia măsurile legale.
Cei doi scandalagii au fost sancționați cu amendă în valoare de 1000, respectiv 2000 de lei, iar cel de-al treilea, care a încercat să împiedice forțele de ordine să-și îndeplineasă atribuțiile de serviciu a fost sancționat cu 3000 de lei amendă.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii