Razie pe șosele. Au fost vizați vitezomanii

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Acțiune a polițiștilor sătmăreni pentru combaterea excesului de viteză.

La data de 19 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Satu Mare au desfășurat o acțiune pe drumurile naționale și județene aflate în zona de competență, în vederea reducerii numărului de accidente rutiere produse pe fondul nerespectării limitei legale de viteză, principală cauză generatoare de accidente rutiere grave.

Astfel, într-o singură zi polițiștii rutieri au aplicat peste 80 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 90.000 de lei.

În cadrul acțiunii, au fost folosite echipamente de supraveghere video a traficului rutier și de măsurare a vitezei de deplasare a autovehiculelor, pentru depistarea în trafic a conducătorilor auto care nu respectă regimul legal de viteză.

Totodată, a fost luată măsura complementară de suspendare a exercitării dreptului de a conduce în cazul a 62 conducători de autoturisme.

Polițiștii rutieri sătmăreni continuă să acționeze în permanență pentru siguranța traficului rutier.

Pentru siguranța dumneavoastră și a celorlalți participanți la traficul rutier, polițiștii sătmăreni, vă recomandă să circulați cu atenție și respectați normele rutiere și vă reamintesc faptul că viteza excesivă și consumul de alcool reprezintă unele dintre principalele cauze generatoare de evenimente rutiere grave!

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii