Restaurant din Târșolț amendat cu 12.000 de lei

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Inspectorii DSVSA Satu Mare a amendat cu 12.000 de lei un restaurant din Târșolț.

Astfel, în urma acestor controale, a fost aplicată o sancțiune contravențională în valoare totală de 12.000 lei - pentru încălcarea normelor sanitare veterinare și pentru siguranța alimentelor, privind demonstrarea trasabilității produselor la producerea, prelucrarea și comercializarea produselor alimentare. 

În urma controlului a fost pusă sub sechestru / reținere sanitară veterinară și pentru siguranța alimentelor, cantitatea de 279,65 Kg de carne și preparate din carne, în valoare totală de 7.831 lei. Întreaga cantitate de produse a fost confiscată și incinerată în unități de ecarisare a teritoriului autorizate sanitar veterinar și pentru siguranța alimentelor.

Inspectorii  Direcției  Sanitare  Veterinare și pentru  Siguranța Alimentelor (DSVSA)  Satu Mare au realizat 95 de acțiuni de control. Verificările au vizat: unități de abatorizare, unități de procesare carne și lapte, unități catering, depozite alimentare, hipermarketuri, supermarketuri, piețe agroalimentare, centre de colectare a laptelui materie primă, unități alimentație publică, baruri, brutării, laboratoare de cofetărie, magazine alimentare și de legume fructe.

Controalele s-au desfășurat în perioada 18.10.2024 – 25.10.2024, în domeniul controlului oficial al siguranței alimentare.

 

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii