Polițist din Negrești-Oaș cercetat pentru luare de mită

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Un agent de poliție din Negrești-Oaș a fost reținut pentru 24 de ore după ce a fost prins în flagrant luând mită. 

Un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare împreună cu organele de cercetare penală din cadrul Directiei Generale Anticorupţie – Serviciul Judetean Anticorupţie Satu Mare, la data de 24.10.2024, au realizat activitatea de prindere în flagrant a unui agent de poliţie din cadrul Satu Mare Poliţia Oraşului Negreşti Oaş în cadrul unui dosar penal vizând infracţiunea de luare de mită.

La aceeaşi dată au fost efectuate percheziţii domiciliare la două locaţii, respectiv la domiciliul agentului de poliţie şi la biroul acestuia din cadrul Poliţiei Oraşului Negreşti Oaş. 

Cu ocazia efectuării percheziţiilor domiciliare au fost găsite şi ridicate, în condiţiile legii, mai multe bunuri şi înscrisuri despre care există suspiciunea că au legătură cu comiterea infracţiunilor pentru care se efectuează cercetări in cauză.

Din cercetările efectuate până in prezent a reieşit că, agentul de poliţie, angajat al I.P.J. Satu Mare Poliţia Oraşului Negreşti Oaş, în mod repetat, in perioada 25 iulie 2024 – 24 octombrie 2024, a pretins şi primit sume de bani de la conducători auto, pentru a nu-şi indeplini obligaţiile de serviciu, respectiv de a nu constata şi sancţiona fapte de natură contravenţională Ia regimul rutier.

Faţă de agentul de poliţie s-a dispus luarea măsurii reţinerii pentru o durată de 24 de ore, urmând a fi prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Satu Mare, cu propunere de luare a măsurii arestării preventive.

 

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii