Salariu redus timp de 3 luni pentru vinovatul care a permis transportarea bradului cu ambulanţa în Satu Mare

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Comisia de anchetă constituită la nivelul Serviciului de Ambulanţă Satu Mare a decis sancţionarea şefului garajului, cel care a dispus transportarea unui brad pentru Crăciun cu o ambulanţă pentru dializaţi, cu diminuarea salariului cu 15% pe o perioadă de 3 luni.
Decizia a fost laută de către toți membrii comisiei de anchetă cu excepția managerului SJU, Gabriela Opriș, care a fost de părere că ar trebui încetat raportul de muncă cu vinovatul în cauză, dar având în vedere că este la prima abatere s-a decis, în cele din urmă, doar diminuarea salariului pe cele trei luni.
Conducerea SJU mai precizează că autospeciala în cauză, SM 39 AMB, este o ambulanță de transport și nu una de urgență și că solicitările la 112 de ieri au fost onorate cu același număr de echipaje ca în fiecare tură de lucru, iar pacienții nu au avut de suferit în urma acestui fapt. De asemenea, se mai arată că în urma acestui incident nu au fost aduse prejudicii pacienților cărora Ambulanța Satu Mare le acordă asistență medicală de urgență și transport, prejudiciul fiind exclusiv unul de imagine al SJU.
Totdată, conducerea SJU cere scuze tuturor locuitorilor județului și dă asigurări că astfel de evenimente nu se vor repeta.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii