Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Elev bătut într-o școală din Satu Mare

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Un elev a fost bătut chiar în curtea unei școli din județul Satu Mare de către tatăl unui elev care a decis să-și facă singur dreptate, agresând un coleg de clasă al fiului său chiar în curtea Școlii Gimnaziale Pișcolt, scrie opiniedecarei.com.
Elevul a fost lovit cu sălbăticie cu pumnii și picioarele de bărbat.
Totul s-a întâmplat miercurea trecută, dar cadrele didactice au aflat abia după trei zile de incident, după ce la Poliție a fost depusă o plângere penală împotriva tatălui agresiv.
Potrivit opiniedecarei.com, totul a pornit de la o ceartă între cei doi elevi, ambii din clasa a VII-a B a Școlii Gimnaziale din Pișcolt. Tatăl unuia dintre ei a venit miercuri, 11 ianuarie 2017, în școală, în pauza de după ora 12.00, l-a găsit pe colegul de clasă al fiului său și l-a doborât la pământ cu un pumn. După ce a căzut, i-a mai aplicat o lovitură cu piciorul copilului întins pe joc, după care a plecat liniștit.
Cadrele didactice n-au știut de scandalul care a avut loc în curtea școlii și au aflat de acest lucru abia vineri, când elevul bătut s-a prezentat la Poliție, însoțit de părinți, pentru a depune plângere penală împotriva tatălui agresor. Copilul a prezentat chiar și un certificat medico-legal, care arată că a fost victima unei agresiuni.

Lasă un comentariu

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

energykardioclubnoiembrie

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii