Banner blato Livrare1 

Consiliul Județean Satu Mare caută firmă de colectare, transport, depozitare și valorificare a deșeurilor de ambalaje

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Consiliul Județean Satu Mare anunță pe site-ul instituției ”contractarea serviciilor de colectare, transport, depozitare și valorificare a deșeurilor de ambalaje, reprezentând: deșeuri de hârtie și carton, plastic, sticlă și metal, pentru Consiliul Județean Satu Mare”.
”Având în vedere obligația autorităților administrației publice locale, prevăzută de Legea nr. 211/2011 privind regimul deșeurilor, cu modificările și completările ulterioare, de a asigura colectarea separată pentru cel puțin următoarele tipuri de deșeuri: hârtie, metal, plastic și sticlă, solicităm ofertele societăților comerciale din domeniul recuperării materialelor reciclabile, privind serviciile de colectare, transport, depozitare și valorificare a deșeurilor de ambalaje, reprezentând: deșeuri de hârtie și carton, plastic, sticlă și metal, pentru Consiliul Județean Satu Mare, P-ța 25 Octombrie, nr. 1, Satu Mare.
Ofertele vor fi însoțite de toate autorizațiile, avizele etc. necesare pentru desfășurarea activității de colectare, transport, depozitare și valorificare a deșeurilor și vor fi depuse la Registratura Consiliului Județean Satu Mare, la adresa P-ța 25 Octombrie, nr. 1, Satu Mare, până la data de 23.06.2017”, se arată pe site-ul instituției.

Lasă un comentariu

cbasatumare

Banner Livrare22

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii