Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Tășnădenii s-au mobilizat. Azi vor cere socoteală consilierilor locali (FOTO)

Drumurile din orașul Tășnad au devenit impracticabile după dezgheț.
Pentru că azi este ședință extraordinară de Consiliu Local, mai mulți localnici s-au mobilizat pe rețeaua de socializare și doresc să ceară socoteală consilierilor.
  • “Fratilor sunt foarte mandru de voi pentru ca in sfarsit ati avut curajul sa va spuneti “of-ul”! Strazile din Tasnad sunt in ultimul hal, ma apuca plansul cand ma uit la poze si ma pun in locul dumneavoastra! :( Pot sa spun ca ati inceput minunat “protestul”! Insa trebuie continuitate!!! Astazi de la ora 11:00 se organizeaza o sedinta extraordinara de Consiliu Local! Dragii mei, trebuia sa fiti acolo, macar 20 de persoane, stiti de ce? Pentru ca se va vorbi despre strazile din Tasnad in mod direct cu reprezentantii firmelor care executa lucrarile!!! Daca mergeati acolo puneati presiune pe dansii? Oare se miscau mai repede si mai responsabil? Degeaba incepeti un “razboi” daca nu il duceti pana la capat!!! Inca nu e tarziu sa va dati cate-un telefon si sa mergeti cateva zeci de minute sa fiti acolo! Sa vada ca ne pasa!!!!”, a scris pe facebook Cristi Irimuş.
Un alt tânăr scrie: ”Si in cele din urma "era" domnului Grieb ! Domnule Grieb,vi se pare normal ca pana la magazin (50 m) sa fiti nevoit sa purtati cizme de cauciuc ? intr-un "oras" ?”

Lasă un comentariu

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

energykardioclubnoiembrie

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii