Tânără tâlhărită în centrul municipiului. Agresorul a fost prins de polițiști

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
În data de 12 mai 2015, ora 2.30, poliţiştii de investigaţii criminale sătmăreni au fost sesizaţi de către o tânără în vârstă de 18 ani,
angajată la un local din centrul municipiului Satu Mare, despre faptul că ar fi fost agresată atât ea, cât şi amicul ei, de către o persoană de sex masculin necunoscută.
Tinerei i-au fost sustrase prin violenţă bijuterii, iar imediat după comiterea faptei, agresorul a fugit.
Poliţiştii au intrat imediat în alertă şi au desfăşurat activităţi specifice de identificare a persoanei care ar fi comis fapta. În această după-masă, bărbatul bănuit de comiterea aspectelor reclamate a fost prins.
În cauză a fost întocmit dosar penal şi se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie calificată.
“Din cercetările efectuate a rezultat faptul că Ştefan S. ar fi intrat în local ca şi client şi ar fi consumat băuturi alcoolice, iar înainte ca tânăra să închidă localul, Ştefan S. l-ar fi agresat pe Alexandru M., care era un cunoscut al tinerei şi care se afla în local, apoi ar fi prins-o pe tânără de păr şi ar fi dus-o pe o distanţă de câţiva zeci de metri, pe stradă, iar apoi prin violenţă i-ar fi sustras un inel pe care Cristina M. îl purta. Bărbatul bănuit de comiterea faptei a fost reţinut pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de joi urmează a fi prezentat procurorilor cu propunerile legale care se impun în acest caz. El nu se află la prima încălcare a legii.
În cauză a fost întocmit dosar penal şi se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie calificată”, se precizează într-un comunicat de presă al IPJ Satu Mare.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii