alegeri locale 2024 pnl adrian cozma 
alegeri locale psd satu mare varianta2
banner udmr alegeri locale 2024 smnews
Serviciile de Stare civilă, Buletine și DITL se mută în Magazinul Someșul Foto: Satu Mare News

Serviciile de Stare civilă, Buletine și DITL se mută în Magazinul Someșul

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Serviciile de Stare civilă, Buletine, casieriile Direcției de Taxe și Impozite Locale, precum și casieria ADP vor funcționa în incinta Centrului Comercial Someșul.
Potrivit declarațiilor primarului Kereskenyi Gabor, Primaria a încheiat un contract de comodat cu administratorul magazinului pe o perioadă de zece ani.
Astfel, începând cu 1 ianuarie 2018, aceste servicii vor funcționa în noua locație, la etajul IV.
Pe de altă parte, Kereskenyi susține că a propus și Instituției Prefectului mutarea serviciilor Pașapoarte și Înmatriculari însă a fost refuzat. Primarul susține că refuzul s-a datorat anumitor angajați ai acestor servicii care "sunt pe o mână" cu firmele care și-au închiriat și cumpărat spații vizavi de aceste instituții.
”Vom înființa un ghişeu unic pentru ca sătmărenii să nu mai fie obligați să străbată tot orașul pentru câteva acte. Noul spațiu va avea peste 600 de metri pătrați și va fi amenajat astfel încât să fie evitată aglomerația și cozile interminabile. Îmi pare rău că din cauza unor interese ascunse, Serviciile Pașapoarte, Permise și Înmatriculările nu se vor muta în această locație. Indiferent de deciziile pe care le iau alte instituții, noi alegem să ne punem mereu în slujba cetățenilor”, a declarat primarul Kereskényi Gábor. 

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii