davis banner

Țigări de contrabandă descoperite în două vehicule

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Polițiștii de frontieră de la Halmeu împreună cu lucrătorii vamali au descoperit peste 2.900 pachete cu țigări de proveniență ucraineană, ascunse în două autovehicule care s-au prezentat pentru a intra în țară.
Țigările în valoare de 13.200 de lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar autovehiculele au fost indisponibilizate până la plata amenzii.

În data de 30 septembrie, la Punctul de Trecere a Frontierei Halmeu s-a prezentat, pe sensul de intrare în țară, S. G., cetățean maghiar, în vârstă de 23 de ani. Acesta conducea un autoturism marca Volkswagen, înmatriculat în Ungaria.

Existând suspiciuni că transportă țigări de proveniență ucraineană, poliţiştii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control amănunțit asupra mașinii.

Astfel, a fost descoperită ascunsă și nedeclarată în vederea sustragerii de la controlul vamal, în rezervorul mașinii, cantitatea de 990 pachete de țigări, de proveniență ucraineană.

Ţigările, în valoare de 4.500 de lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar șoferul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 de lei.
Totodată, autoturismul Volkswagen, a fost indisponibilizat de către organele vamale până la plata amenzii.

Tot în PTF Halmeu, s-a prezentat pentru a intra în ţară M. N., cetățean sârb, în vârstă de 53 de ani, conducând un automarfar marca Scania, înmatriculat în Serbia.

La controlul efectuat asupra automarfarului, polițiștii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au descoperit, în lada laterală, cantitatea de 1.940 de pachete cu țigări de proveniență ucraineană.

Şi în acest caz, bărbatul a fost sancționat cu amendă în valoare de 10.000 lei, iar vehiculul a fost indisponibilizat de către organele vamale până la plata amenzii.

Totodată, țigările în valoare de 8.700 de lei au fost ridicate în vederea confiscării.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii