Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Sătmărenii câștigă cele mai mari salarii din Nord Vest-ul țării

Evaluaţi acest articol
(6 voturi)
Un angajat din Satu Mare are un salariu mediu de 1.933 lei net pe lună, mai mare decât salariile bihorenilor, maramureșenilor sau sălăjenilor.
Angajații din Satu Mare câștigă, în medie, 1.933 lei net pe lună, cu aproape 20% mai puțin decât ni­­ve­lul salarial al unui angajat care pri­­meşte salariul mediu pe economie (de 2.360 de lei net în luna mai a aces­tui an), arată datele centralizate de Ziarul Financiar pe baza informaţiilor de la Insti­tu­tul Naţional de Statistică.
Angajaţii din Bucureşti câştigă, în medie, peste 3.000 de lei net pe lu­nă, cu aproape 30% mai mult decât ni­­ve­lul salarial al unui angajat care pri­­meşte salariul mediu pe economie (de 2.360 de lei net în luna mai a aces­tui an. La polul opus este situaţia angajaţilor din Te­le­or­man, care au cele mai mici salarii din Ro­mânia, de numai 1.720 de lei net, la ju­mătate faţă de bucureşteni şi cu 27% sub media naţională.
Față de județele vecine, sătmărenii câștigă ușor mai mult. Astfel, angajații din Bihor câștigă, în medie, 1.886 lei net pe lună, cei din Maramureș câștigă, în medie, 1.866 lei net pe lună, iar cei din Sălaj, 1.875 lei net/lună.

Lasă un comentariu

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

energy kardio club iunie 2019

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii