Banner blato Livrare1 

Roca: Primarul vrea să construiască o Sală Polivalentă în Noroieni. ”Nu a anunțat până acum pentru că i-a fost frică de samsarii imobiliari!”

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Liderului grupului PSD din cadrul Consiliului Local, consilierul Radu Roca, susține că primarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor, dorește să construiască o Sală Polivalentă pe un teren din zona Noroieni.
Asta în condiţiile în care terenul din zona stadionului Unio tocmai a intrat gratuit în patrimoniul municipiului Satu Mare, locația avută în vedere pentru construirea sălii polivalente în ultimii ani.
Roca susține că primarul Kereskenyi Gabor a anunţat abia acum ”de frica samsarilor imobiliari” .
Subiectul a fost dezvăluit de liderul grupului PSD din Consiliul Local, Radu Roca, în urma consultărilor pentru adoptarea bugetului municipiului Satu Mare pe anul 2018:
”Având în vedere faptul că pe data de 15 februarie se va vota bugetul local pe 2018 am cerut primarului municipiului Satu Mare organizarea unei întâlniri pentru a purta un dialog constructiv pe acest subiect. Legat de proiectele pe care noi, grupul de consilieri PSD dorim să fie cuprinse în lista de priorități, cum ar fi învăţământ, cultură şi infrastructură, putem spune ca și concluzie ca am fost cam pe aceeași lungime de undă dar, legat de Sala Polivalentă pe care eu (noi) o vedem construită în locul Stadionului Unio, raspunsul primarului a fost că tocmai acum când am venit noi cu propunerea dânsul a identificat un teren în zona Noroieni ! ?
Totodată spune că nu a anunțat până acuma pt ca i-a fost frică de samsarii imobiliari !!
Asta înseamnă că pentru acel teren trebuie să dăm niste bani ?
Altfel de ce i-ar fi frică de samsarii imobiliari daca terenul este a primăriei, că nu înțeleg ??
Terenul pe care l-am propus noi este pe Gratis si deja va intra in domeniul public al orașului din domeniul public al Ministerului Educaţiei Naţionale !
Sau problema cu acea locație este faptul că Propunerea vine din partea Opoziției ??!
Eu zic că ar trebui să avem totuşi maturitatea politică necesară pentru a renunţa la orgolii atunci când lucrăm pentru oraş şi pentru cetăţenii acestui oraş!”

Lasă un comentariu

cbasatumare

Banner Livrare22

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii